Skip directly to content

Toegankelijke informatie

Een goed geïnformeerde patiënt weet vaak beter de weg naar goede zorg en is beter in staat om samen met zijn arts tot een optimale behandelkeuze te komen.

We streven er daarom naar om informatie voor patiënten betrouwbaar, toegankelijk en helder te maken. Vandaar dat we websites met specifieke informatie over aandoeningen ontwikkelen.

Groeihormoondeficiëntie

Groeihormoondeficiëntie betekent een tekort aan groeihormoon.

U leest hier meer over op: www.groeihormoonbehandeling.nl

Neuropathische pijn

Neuropathische pijn wordt ook wel zenuwpijn genoemd en kan omschreven worden als 'schrijnend, brandend, zeurend, of tintelend'.

Lees er meer over op: www.stopdepijn.nl

Stoppen met roken

Er zijn maar weinig maatregelen die een grotere positieve invloed op de gezondheid hebben dan stoppen met roken. Echter, stoppen met roken is moeilijk en kost veel inspanning. Daarom heeft Pfizer een platform opgezet dat rokers informeert en ondersteunt bij het gemotiveerd stoppen met roken.

Ga voor meer informatie naar: www.ikkanstoppen.nl

Stop het piekeren

We maken ons allemaal wel eens zorgen. Lastiger wordt het, wanneer de ene zorg de andere opvolgt en u alsmaar aan het piekeren blijft. Dan is er weer dit, dan weer dat…het houdt niet op.

U zou er wel mee willen stoppen, maar dat lukt niet. U hebt geen controle over uw gedachten en concentreren wordt steeds moeilijker. Moe wordt u ervan, altijd maar dat tobben en malen. En bang. Bang voor dingen die misschien wel nooit zullen gebeuren maar voor u toch heel angstaanjagend zijn.

Herkent u dit? Lees er op www.stophetpiekeren.nl meer over.

15.PFE.3.270